ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Μπεγλέρι Ευκάλυπτος 18x28mm ΧΞ-274

Συνδεθείτε για να δείτε τις τιμές
ΚΩΔΙΚΟΣ:ΧΞ-274

σε απόθεμα

Χειροποίητο αρωματικό μπεγλέρι από Ελληνικό Ευκάλυπτο, μέγεθος χάντρας 18x28mm, στολισμένο με Κοχύλι 10mm και μεταλλικά στοιχεία. Παραδίδεται σε κουτάκι και συνοδεύεται με πιστοποιητικό έντυπο που περιγράφει τη διαδικασία κατασκευής του.

Τα προϊόντα μας στη σειρά ‘χειροποίητο ξύλο’ είναι όλα από Ελληνικά ξύλα που έχουν μαζευτεί από την Ελληνική ύπαιθρο, μετά τοποθετήθηκαν σε σκιερό μέρος και σκεπάστηκαν με πριονίδι για περίπου 12 έως 16 μήνες αναλόγως το ξύλο, ώστε να αποβάλουν κάθε ίχνος υγρασίας!!!

Μετά αρχίζει το τεμάχισμα και η χειροποίητη επεξεργασία μίας-μίας χάντρας σε τόρνο σμιλεύοντάς την με το χέρι!!! Αφού της δώσουμε το σχήμα, προχωράμε στο φινίρισμα, αυτό σημαίνει 5 ‘χέρια’ με διαφορετικό νούμερο γυαλόχαρτου και όταν η χάντρα μας είναι έτοιμη γίνεται επάλειψη με φυσικό κερί μέλισσας και αιθέρια έλαια!!!

Το δέσιμο μπορεί να είναι με απλό μέταλλο ή με ασήμι 925 αναλόγως την επιθυμία σας,με επιπλέον το κόστος του ασημιού. Το κάθε μπεγλέρι είναι μοναδικό, δεν μοιάζει με κανένα άλλο ακόμα και από το ίδιο κομμάτι ξύλου!!!

Όλα αυτά για να γνωρίζει ο κάτοχος ενός τέτοιου μπεγλεριού, τι κρατάει στα χέρια του!!! Λόγω της ιδιαιτερότητάς τους, όπως αντιλαμβάνεστε, είναι περιορισμένης παραγωγής!!!

Τα διαθέσιμα αυτή τη στιγμή ξύλα είναι:
Ελιά – Αμυγδαλιά – Βερικοκιά – Ακακία – Δρυς – Πουρνάρι – Βελανιδιά – Κουμαριά – Σκίνος – Αγριελιά – Κουτσουπιά – Μουριά – Πορτοκαλιά – Βίδι – Ευκάλυπτος – Καρυδιά – Ιτιά – Κερασιά – Κυπαρίσσι.

Back to Top