ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Κομπολόι Μουριά 14x19mm ΧΞ-123Α

Συνδεθείτε για να δείτε τις τιμές
ΚΩΔΙΚΟΣ:ΧΞ-123Α

σε απόθεμα

Χειροποίητο αρωματικό κομπολόι από Ελληνική Μουριά, μέγεθος χάντρας 14x19mm, δέσιμο με ασήμι 925 και φούντα από φυτικό μετάξι που δεν τσαλακώνεται και δεν ξεφτίζει. Παραδίδεται σε κασετίνα και συνοδεύεται με πιστοποιητικό έντυπο που περιγράφει τη διαδικασία κατασκευής του.

Τα προϊόντα μας στη σειρά ‘χειροποίητο ξύλο’ είναι όλα από Ελληνικά ξύλα που μαζεύονται από την Ελληνική ύπαιθρο, μετά τοποθετούνται σε σκιερό μέρος και σκεπάζονται με πριονίδι για περίπου 12 έως 16 μήνες αναλόγως το ξύλο, ώστε να αποβάλουν κάθε ίχνος υγρασίας!!!

Μετά αρχίζει το τεμάχισμα και η χειροποίητη επεξεργασία μίας – μίας χάντρας σε τόρνο σμιλεύοντάς την με το χέρι!!! Αφού της δώσουμε το σχήμα, προχωράμε στο φινίρισμα, αυτό σημαίνει 5 ‘χέρια’ με διαφορετικό νούμερο γυαλόχαρτου και όταν η χάντρα μας είναι έτοιμη γίνεται επάλειψη με φυσικό κερί μέλισσας και αιθέρια έλαια!!!

Το δέσιμο μπορεί να είναι με ασήμι 925 ή απλό μέταλλο, αναλόγως την επιθυμία σας και η φούντα από φυτικό μετάξι!!! Το κάθε κομπολόι είναι μοναδικό, δεν μοιάζει με κανένα άλλο ακόμα και από το ίδιο κομμάτι ξύλου!!!

Όλα αυτά για να γνωρίζει ο κάτοχος ενός τέτοιου κομπολογιού, τι κρατάει στα χέρια του!!! Λόγω της ιδιαιτερότητάς τους, όπως αντιλαμβάνεστε, είναι περιορισμένης παραγωγής!!!

Τα διαθέσιμα αυτή τη στιγμή ξύλα είναι:
Ελιά – Αμυγδαλιά – Βερικοκιά – Ακακία – Δρυς – Πουρνάρι – Βελανιδιά – Κουμαριά – Σκίνος – Αγριελιά – Κουτσουπιά – Μουριά – Πορτοκαλιά – Βίδι – Ευκάλυπτος – Καρυδιά – Ιτιά – Κερασιά – Κυπαρίσσι.

Back to Top