ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Μπρελόκ Λευκοκουμαριά 14x37mm ΧΞ-348

Συνδεθείτε για να δείτε τις τιμές
ΚΩΔΙΚΟΣ:ΧΞ-348

σε απόθεμα

Χειροποίητο σκαλιστό Μπρελόκ σε σχήμα Δένδρου από Ελληνική Λευκοκουμαριά, μέγεθος 14x37mm. Μπορεί να κατασκευαστεί με κρεμαστό ζώδιο ή μαίανδρο ή σπείρα. Παραδίδεται σε κουτάκι και συνοδεύεται με πιστοποιητικό έντυπο που περιγράφει τη διαδικασία κατασκευής του.

Τα προϊόντα μας στη σειρά ‘χειροποίητο ξύλο’ είναι όλα από Ελληνικά ξύλα που έχουν μαζευτεί από την Ελληνική ύπαιθρο, μετά τοποθετήθηκαν σε σκιερό μέρος και σκεπάστηκαν με πριονίδι για περίπου 12 έως 16 μήνες αναλόγως το ξύλο, ώστε να αποβάλουν κάθε ίχνος υγρασίας!!!

Μετά αρχίζει το τεμάχισμα και η χειροποίητη επεξεργασία μίας-μίας χάντρας σε τόρνο σμιλεύοντάς την με το χέρι!!! Αφού της δώσουμε το σχήμα, προχωράμε στο φινίρισμα, αυτό σημαίνει 5 ‘χέρια’ με διαφορετικό νούμερο γυαλόχαρτου και όταν η χάντρα μας είναι έτοιμη γίνεται επάλειψη με φυσικό κερί μέλισσας και αιθέρια έλαια!!!

Το κάθε Μπρελόκ είναι μοναδικό, δεν μοιάζει με κανένα άλλο ακόμα και από το ίδιο κομμάτι ξύλου!!!

Όλα αυτά για να γνωρίζει ο κάτοχος ενός τέτοιου Μπρελόκ, τι κρατάει στα χέρια του!!! Λόγω της ιδιαιτερότητάς τους, όπως αντιλαμβάνεστε, είναι περιορισμένης παραγωγής!!!

Τα διαθέσιμα αυτή τη στιγμή ξύλα είναι:
Ελιά – Αμυγδαλιά – Βερικοκιά – Ακακία – Δρυς – Πουρνάρι – Βελανιδιά – Κουμαριά – Σκίνος – Αγριελιά – Κουτσουπιά – Μουριά – Πορτοκαλιά – Βίδι – Ευκάλυπτος – Καρυδιά – Ιτιά – Κερασιά – Κυπαρίσσι.

Back to Top